De 4 stappen naar meer rust en vrijheid als recruitmentondernemer

De 4 stappen naar meer rust en vrijheid als recruitmentondernemer

De 4 stappen naar meer rust en vrijheid als recruitmentondernemer

Als ervaren recruitmentondernemer heb je waarschijnlijk al een goede omzet en kun je vacatures invullen. Maar toch zijn er dingen die beter kunnen. Je wilt meer rust en vrijheid ervaren terwijl je bedrijf toch doorloopt en je meer stabiele omzet hebt die niet afhankelijk is van elk uur dat jij werkt.

Je merkt namelijk dat er te weinig balans is tussen je werk en privéleven. Je wordt vaak teruggebeld door kandidaten of klanten als je net met iets anders bezig bent en je werkt meer uren dan je eigenlijk zou willen.

Het liefst zou je vaker om 3 uur je laptop dicht willen doen zodat je er voor je gezin kunt zijn, of spontaan tussendoor buiten de deur gaat lunchen of de sportschool in kunt gaan. Zonder je schuldig te voelen of gebeld te worden.

Het is tijd om een nieuwe manier van ondernemen binnen recruitment te omarmen, een manier waarbij jij je bedrijf op jouw voorwaarden runt en je de dingen doet die je écht leuk vindt met klanten die bij jou passen.

Dat je meer vaste maandelijkse omzet krijgt en tegelijkertijd de vrijheid over je eigen agenda behoudt. Je voelt wanneer genoeg, ook echt genoeg is en je niet jouw energie verspilt aan de verkeerde dingen. Juist dat geeft namelijk die rust en vrijheid waar je naar op zoek bent.

Hoe doe je dat? Laten we samen de 4 stappen naar meer rust en vrijheid in je bedrijf doorlopen.

Stap 1: Vergroot je ondernemersmindset

Hoe ziet jouw ideale leven eruit? Welke omzet hoort daarbij? Hoe kun je denken als een grote ondernemer en wat zou de meest succesvolle jij doen? In deze eerste stap ga je belangrijke keuzes maken voor jouw bedrijf aan de hand van jouw toekomstdoelen zodat je jouw route naar succes kunt bepalen.

Stap 2: Trek doorlopend de meest passende klanten en kandidaten aan

Word bekend en zichtbaar bij de kandidaten en klanten waarmee je graag wilt werken. Hierdoor kiezen zij bewust om ook met jou te werken, op jouw voorwaarden en met leuke klanten. Ontdek hoe je jezelf bekend maakt bij de juiste klanten en kandidaten zodat je hen kunt aantrekken in plaats van te overtuigen.

Stap 3: Verleid kandidaten en klanten in plaats van ze te overtuigen

Leer hoe je klanten en kandidaten zo kunt triggeren dat je ze gaat verleiden om contact op te nemen met jou, in plaats van dat je het gevoel hebt aan hen te moeten trekken of ze te moeten overtuigen.

Stap 4: Krijg meer gedaan in minder tijd

Ga slimmer werken in plaats van harder zodat je meer kunt doen in minder tijd. Daarbij
hoort ook, dat je de juiste dingen doet AAN je bedrijf zodat alle activiteiten die je deze week
doet ervoor zorgen dat het werk in de volgende weken naar je toe gaat komen.

Wil jij ook meer rust en vrijheid in jouw recruitmentbedrijf ervaren? Klik hier om een Gratis
Groeicall met Kim Werensteijn van Werkimago in te plannen. Daarin kunnen jullie samen
ontdekken waar jij nu staat en tegen aanloopt en of je nu op het goede punt staat waarop
zij jou hiermee kan helpen.

Meld je aan voor de enrol nieuwsbrief