Onze bloggers en contentbazen en bazinnen!

Alexandra Davoli (AD Worksolution)
Ik huppel al zo’n 25 jaar rond in het speelveld van personeel en arbeid en net als andere bij Enrol.nl, ben ik ook zo’n vakidioot. Vanuit die liefde en gedrevenheid voor het vak, ben ik een aantal jaren geleden AD Worksolution opgestart. Waarom? Het vak heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen, maar bedrijven bleven daarin een beetje achter. Met teleurstellende resultaten en gefrustreerde recruiters tot gevolg. Dat deed mijn recruitmenthart pijn. Waarvoor kun je dan bij mij terecht? Organisaties kunnen bij mij terecht met strategische arbeidsmarktvraagstukken, voor het opzetten of transformeren van recruitementafdelingen of voor in-
company trainingen. En ben je (startend) recruiter? Dan kan ik je helpen door mentortrajecten te bieden,

waarin ik jouw kennis vergroot en jou help je positie als recruiter binnen de organisatie te versterken. Kortom: ik zet mij graag in om ons vak naar een hoger niveau te brengen en het de plek te geven die het
verdient binnen organisaties. Wil je eens sparren met mij? Ik sta altijd open voor een virtueel bakkie. Stuur mij gerust een berichtje via LinkedIn. Vind ik leuk 😊

Marieke Corduwener (aMC Recruitment)

Het delen van mijn kennis en ervaring in het creëren van rust en structuur in recruitment, is waar ik energie van krijg. Dit brengt je namelijk de aantrekkelijkste werkgeversmerken en meest passende recruitment processen voor de organisatie(s) waar jij binnenkomt. Ik begeleid en coach ambitieuze recruiters inhoudelijk en in ondernemerschap met mijn 1-op-1 programma’s. Hierin ontdek je wie je bent als recruiter, welke doel(richting) bij je past en hoe je op jouw voorwaarden (en kennis) kan samenwerken met organisaties en als ondernemer. Wil je gaan werken in flow en niet meer verzanden in de waan-van-de-dag? Gestructureerd en strategisch stevig positioneren binnen recruitment? Niet meer ad hoc, wel met een plan? Blijf mijn blogs lezen en ik weet zeker dat je meer rust krijgt in ons mooie vak
Volg Marieke op LinkedIn
www.amcrecruitment.nl

Anthony Oudshoorn (Co-founder Boost Your Recruitment)

Anderhalf jaar geleden reageerde bijna niemand meer op mijn LinkedIn berichten. Eindeloos berichten sturen en voor mijn gevoel 0 reacties. Ik kreeg geen energie meer uit mijn werk en ik voelde mij een robot die elke dag dezelfde berichten uitstuurde naar kandidaten. Ik vertelde over mijn gevoel aan mijn beste vriend Dylan een ervaren Marketeer. Dylan vertelde hoe marketeers aan hun leads komen en hoe dit toe te passen is binnen het recruitment. Dit was de start van Boost Your Recruitment. Inmiddels bereik ik maandelijks 100.000 HR en Recruitment professionals, heb ik 50+ recruiters mogen trainen hoe zij dit kunnen doen voor hun doelgroep en heb ik tientallen HR / recruitmentprofessionals mogen helpen aan een nieuwe baan.

Bianca Perfors referral recruitment expert

Als recruitment vakidioot en eigenaar van Recruiters Omgekeerd heb ik een missie: het recruitmentvak upgraden! Dit doe ik door jou als recruiter te helpen bij onderwerpen waar je meer kennis over wilt zoals referral recruitment, een recruitmentplan schrijven, candidate persona’s maken en een ATS implementeren. De trainingen geef ik online want ik woon op Bonaire en het remote werken is mij dan ook niet onbekend. Naast trainingen geef ik ook advies aan bedrijven over hoe zij hun recruitment stevig neer kunnen zetten. Verder kun je ook bij mij terecht voor coaching. Ik begeleid zelfstandig en corporate recruiters vanuit zowel het vakgebied als op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Samen maken we recruitment leuker!

Volg Bianca op LinkedIn

www.recruitersomgekeerd.nl

Joost Bijl online specialist

Joost Bijl is samen met Colin founder van Emplear.io. Zij helpen klanten online meer goede kandidaten binnen te halen door online marketing-principes toe te passen.

Voor Enrol.nl gaan zij een serie aan artikelen over o.a. SEO verzorgen!

Volg Joost op Linkedin

https://emplear.io/nl/

Andries Hiemstra Digital Professional

Als digital professional maakt Andries al 15+ jaar werk van z’n passie voor het digitale domein. Hij adviseert en ondersteunt vele bedrijven, vakprofessionals en student als innovatieve verbinder en creatieve en kritische denker. Zo bouwt hij duurzame relaties aan de hand van de juiste mix van mensen, middelen, kennis en capaciteit.

Website
LinkedIn Profiel

Malique Steenbrink (Online Recruitment Marketeer, spreker & trainer)

Online Recruitment Marketeer, spreker & trainer? Ik kan je helpen op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Specialties:
✅ Marketing Consulting
✅ Strategie, marketing communicatieplan
✅ B2B marketing
✅ Game Master
✅ Employee Experience
✅ Employer branding
✅ Campus Recruitment
✅ Arbeidsmarktcommunicatie
✅ Candidate journey
✅ Pre – & Onboarding
✅ Social media
✅ Content Marketing
✅ Case studies
✅ Events & communities
✅ Automation Flows

Colin Gort (online specialist)

Colin is samen met Joost Bijl founder van Emplear.io. Zij helpen klanten online meer goede kandidaten binnen te halen door online marketing-principes toe te passen.

Voor Enrol.nl gaan zij een serie aan artikelen over o.a. SEO verzorgen!

Volg Colin op Linkedin

https://emplear.io/nl/

Stefan Niemer (Ondernemer & Recruitment Marketeer)

Recruitment kan en moet anders. Goede kandidaten zijn niet per se schaars, ze worden simpelweg niet (juist) bereikt. Door bedrijven te helpen de juiste kandidaten te bereiken, draag ik bij aan onze missie om mensen te koppelen aan een baan waar ze gelukkig van worden.

Volg Stefan op LinkedIn

https://www.weachieve.nl/

Patty Baken (Meest invloedrijke corporate recruiter 2021)

Ik bedenk recruitmenttstrategieën die aansluiten op de groei strategie van Brunel. En voer ze ook direct uit door recruitmentprocessen verder te optimaliseren en employer branding te versterken. 

Mijn liefde voor het vak is begonnen tijdens mijn eerste baan als intercedent. Ik was één van de velen die tijdens haar opleiding op vraag ”wat wil je laten worden/doen?” als antwoord gaf: Iets met mensen…
Dankzij een inspirerende marketing docent werd ik gewezen in de wereld van arbeidsbemiddeling. Hij zag toen in mij wat ik nog niet zag, de capaciteit om snel te schakelen, enhousiasme en de natuurlijke manier in communicatie om te motiveren en te inspireren.

Persoonlijke visie gekoppeld aan een gedegen recruitmentstrategie resulteren in een succesvolle samenwerking.

Hoewel ze liever met pen en papier schrijft gebruikt ze tegenwoordig iets digitaals. Ze heeft deze blogs speciaal voor jou gemaakt!

Kim Werenstein (Meest invloedrijke recruitment marketeer 2022 (jury en publieksaward):

Hoi, Ik ben Kim!
Het is mijn missie om jou en je organisatie te helpen bekender, zichtbaarder en aantrekkelijker te maken voor jouw doelgroep op de arbeidsmarkt. Dat doe ik door onderwerpen als employer branding en recruitment marketing stap voor stap uit te leggen in jip en janneke taal.

Waarom wil ik jou helpen? Omdat ik weet dat ook jij het kunt! Ik heb zelf ervaren hoe organisaties in deze arbeidsmarkt stoeien met het vinden van nieuwe medewerkers. Door mijn jarenlange ervaring bij verschillende bedrijven weet ik hoe je goede kandidaten wél kunt bereiken en kunt laten solliciteren bij jouw bedrijf. Ik leer je deze heel graag zodat je zelf gemakkelijk aan de slag kunt met het vinden van nieuwe medewerkers!

Website: werkimago

Deze blogs heeft Kim speciaal voor jou gemaakt:

Kevin van Houten (Meest vrolijke noot die je gaat tegen komen in ons vakgebied):

Zou je niet liever een grotere groep met kandidaten willen bereiken zodat het allemaal wat makkelijker gaat?

Ik heb nieuws voor je. Dat kan dus.

Weet je waarom er in de marketing van een pot pindakaas bakken met energie en tijd gestoken wordt? Omdat je anders geen pindakaas koopt.

Als je hetzelfde zou doen voor je vacatures dan zou je meer en betere mensen aantrekken waardoor die vacature ook eindelijk wordt ingevuld.

Dan staat die hiring manager ook eindelijk eens aan je bureau te lachen ipv te zeuren.

Moet je opletten, dan ben je straks de held van het bedrijf.

Wil je weten hoe dit moet?

Interesse? stuur Kevin een bericht!

Deze blogs heeft Kevin voor jou gemaakt, vind je ze tof? Stuur hem een bericht op LinkedIn, vind hij leuk!

Marcel Borst (die doet ook maar wat)

Recruitment Manager | Marketing Manager | Arbeidsmarktcommunicatie | Recruitment Marketing | Recruitment strategie | Recruitment Cycle | Trainer Traineeship Recruitment | Spreker Recruitment events | MIR2020

www.enrol.nl