Deze 7 podcast afleveringen wil je niet missen…

Deze 7 podcast afleveringen wil je niet missen…

Deze 7 podcast afleveringen wil je niet missen…

De Werkimago Podcast van Kim Werensteijn telt alweer ruim 85 afleveringen. In deze blog
zetten wij 7 interessante, leuke en opmerkelijke afleveringen op een rijtje.

1. De best beluisterde aflevering

Op nummer 1 in de lijst natuurlijk de best beluisterde aflevering. In 2020 opgenomen en
sindsdien verovert deze aflevering de nummer 1 positie van De Werkimago Podcast. Marcel
Borst vertelt in deze aflevering over de 5 fases waarin een sollicitant zich kan en hoe jij hier
als recruiter op in kunt spelen.

2. De nummer 2 best beluisterde aflevering

Ja, waarom eigenlijk niet gewoon de nummer 2 best beluisterde aflevering op de tweede plek vroegen wij ons af. Dus bij deze. Kim gaat hierbij in gesprek met Tim Klijnman, destijds werkzaam bij het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis. Hij vertelt hoe hij met weinig budget toch succesvol zorgmedewerkers heeft weten te werven. En alhoewel menig MKB recruiter een klein budget heeft, geven Kim en Tim ook tips hoe je met weinig budget resultaat kunt krijgen.

3. Stap voor stap aan de slag met Employer Branding met Malique Steenbrink

Malique schrijft regelmatig blogs voor Enrol.nl dus kan in het rijtje natuurlijk niet ontbreken. En waar elke bedrijf tegenwoordig het idee heeft iets met Employer Branding ´te moeten´ slaan Kim en Malique dit onderwerp plat in een aantal stappen zodat jij direct aan de slag kunt.

4. Schuif aan tafel bij Marcel Borst en Kim Werensteijn

Nadat Marcel en Kim in 2020 de podcast opnamen vonden ze het tijd om weer een keer een aflevering te maken. Dat deden ze onlangs waarin ze gezellig in gesprek gingen over Kennisdeling. Kennisdeling. Wat vinden zij over het delen van kennis aan anderen. Wat doen ze zelf aan kennisdeling? Investeren Marcel en Kim zelf wel in opleidingen en trainingen. Zo ja, in welke? Je hoort het in de 85e aflevering.

5. Tim Looije vertelt hoe hij wél kandidaten aantrekt

Tim was een IT die een paar jaar geleden ervoor heeft gekozen om als Recruiter IT-ers te gaan bemiddelen. Bij Kim volgde hij het coachprogramma om meer goede kandidaten aan te trekken en hij vertelt aan de luisteraars wat hij heeft geleerd en hoe hij nu die kandidaten weet aan te trekken.

6. Hoe zorg je ervoor dat je goede kandidaten aantrekt met jouw posts?

In het kader van de kandidaten die Tim aantrekt, hoe trek je nu goede kandidaten aan met LinkedIn posts, vacatureteksten of Inmails? Kim vertelt de onderdelen die jij in je teksten kunt opnemen zodat ook jij die goede kandidaten (of klanten) gaat aantrekken.

7. Een LIVE podcast met vragen uit het publiek

Toch wel heel opmerkelijk, want live podcasts dat zie je niet veel. Kim deed er 3 op Digitaal Werven 2022 en de best beluisterde van de 3 was het interview met Sanne van Radancy. Hierin gaan zij in gesprek hoe je jouw werkenbij site het fundament kan laten zijnv al alle arbeidsmarktcommunicatie.

Meld je aan voor de enrol nieuwsbrief