Niet te missen recruitment events!

Niet te missen recruitment events!

Wat is er toffer dan met gelijkgestemde nieuwe inzichten op te doen of te delen? Hoe gaaf is het om te leren van collega recruiters, vakspecialisten en tegelijkertijd je netwerk te onderhouden en nieuwe recruiters te ontmoeten? Ik ben blij dat het event seizoen weer begint. Om jullie mee te nemen in events die je de aankomende drie maanden niet kan missen heb ik de tofste events met bijbehorende sprekers van de aankomende drie maanden op een rijtje gezet. Ik kan niet wachten!

23 maart 2023: Recruiters connected Corporate Recruitment event. (Amsterdam)

De kracht van de events van Recruiters Connected zit wat mij betreft in het feit dat ze meerdere toegankelijke events organiseren. Dit jaar heb je nog 9 keer de kans om een event van organisator Kees Jan te bezoeken. Een ander voordeel is dat de events gratis te bezoeken zijn (uiteraard wel een donatie doen!). Aankomende 23 maart zijn er sprekers van o.a. Otys, ENHR, Recrout en Source.

Meld je aan voor Recruiters Connected en bezoek een van hun events bij jou in de buurt!

Meer over dit event:
https://www.recruitersconnected.nl/events/kennis-en-netwerkevent-23-03-23

6 April 2023: Emerce recruitment: Rethink the Future of Recruitment (Amsterdam)

Terug naar de vertrouwde locatie in het pakhuis de Zwijger en de titel:belooft veel: Rethink the Future of Recruitment. Ik zal er niet om heen draaien, ik ben fan van Emerce Recruitment. Toffe sprekers, gave locatie en bevlogen gastheer!

Ook dit jaar pakt Emerce weer uit met een toffe line-up. Na de traditionele opening (MIR 2022 winnaars be aware) zou ik zeker gaan kijken bij Marco Dalmeijer en echte vakidioot die je in 45 minuten gaat meenemen in de “In pursuit of iconic employer brand work”. De volgende track die je als bezoeker van Emerce wat mij betreft echt niet mag missen is die van Jos van Doren: Anders denken, gewoon doen. Het marketing en recruitment team van “Van Doren Engineers” op een eigen wijze georganiseerd met verbluffende resultaten. Hoe? Dat gaat Jos jou vertellen! Verder is wat mij betreft de spreekbeurt van Arjan Elbers de moeite waard! Hij gaat je meenemen in de wereld van het werven van mbo’ers, de gouden doelgroep van morgen!

Check dit event op: https://emerce.nl/event/recruitment/

11 – 12 – 13 april 2023.Digital Werven digital (gratis in je mailbox)

Ha! ik weet niet wat jullie gaan doen 11, 12 en 13 april maar ik ga zitten wachten bij de brievenbus. Wat een top programmering. Zoals Bill Boorman zou zeggen: Hat tip voor Bas van de Haterd. En wat wil het toeval? Bill Boorman kan zomaar je emailbox binnenglijden. Bill gaat in de vorm van een interview jou als kijker meenemen met de vraag hoe ga je met de krapte op de arbeidsmarkt om en hoe kan je nog wel kandidaten vinden en als je ze dan gevonden hebt, hoe spreek je ze aan! Must seen!

We hebben het druk deze dagen want ook Hung Lee die normaal gesproken op zondag in je emailbox verschijnt maakt een doordeweekse uitzondering! Nieuwsgierig over AI in recruitment? En welke ontwikkelingen je op dat gebied in de gaten moet houden? Hung Lee gaat het je vertellen!

Komt dit zien, komt dit zien! De volgende ster is Gerry Crispin is een legende in de recruitment industrie met al 48 jaar ervaring. In dit interview gaat Gerry samen met Bas in gesprek over de ontwikkeling van de candidate experience, de invloed die verschillende elementen hebben en wat hij ziet dat de toporganisaties goed doen.

Absolute aanraders zijn: Joey Kokshal en Myrthe Sennema (ok,ok over Myrthe ben ik een beetje beoordeeld) Pak aan het einde ook zeker de minitrainingen van Koen Roozen mee.  

Bekijk alle sprekers hier en schrijf je snel in!
https://digitaal-werven.nl/dw-digitaal/

11 Mei TRU Amsterdam

Niet direct een kaartje kopen want ik heb er nog geen een! Maar dat ga ik absoluut wel doen! Wat mij betreft het tofste event in dit rijtje! In tegenstelling tot de bovenstaande events is dit niet lineair zenden van de sprekers maar is iedere bezoeker participant. Er zijn trackleaders die de sessie af trappen maar vervolgens worden de aanwezige aangemoedigd om meningen en gedachtes te delen. Staat de sessie je niet aan? Loop je de deur uit en bezoek je een andere track. No problem!

De volgende tracks staan op het programma:
– ChatGPT will make us all obsolete
– How to implement an ATS in 55 countries
– using gamification in assessments
– 21 sourcing hacks
– high volume recruitment: how to manage 4000 applicants: on a single jobreq
– the world is my hunting ground
– building a Rock star recruitment team


https://www.eventbrite.nl/e/truamsterdam-17-on-fire-tickets-537291331837