7 recruitment mythes VS 90.547 respondenten (What Job Seekers Wish Employers Knew deel 1)

7 recruitment mythes VS 90.547 respondenten (What Job Seekers Wish Employers Knew deel 1)

2 weken geleden lanceerde de Boston Consulting Group in samenwerking met The Netwerk een meer dan interessant raport: What Job Seekers Wish Employers Knew (onderdeel van Decoding Global Talent series, absoluut de moeite waard). In totaal deden er 90.547 respondenten mee uit 160 verschillende landen! 23% van de respondenten komen uit West-Europa en precies nul procent daarvan kwamen uit Nederland. Maar niet getreurd, ik beloof je dat de uitkomsten je niet zullen tegen vallen en je kan er waarschijnlijk zeker je voordeel mee doen. In een paar blogs ga ik je meenemen in de belangrijkste resultaten!

Het totale onderzoek is verwerkt in meer dan 50 pagina’s. Ik neem je mee langs de hoogtepunten (ohyeah!) van dit onderzoek! Wil je het hele onderzoek zelf inzien? Success (link) https://web-assets.bcg.com/6e/76/609c8245499c8047a48c82588ecf/what-job-seekers-wish-employers-knew.pdf

We beginnen met een aantal recruitment mythes.