Video’s bij vacatures of bij job-advertising

Video’s bij vacatures of bij job-advertising

Een van de zaken die mij opviel tijdens het analyseren van de data is de respondenten (331) niet zoveel waarde hechten aan video dan wij als recruiter misschien denken!

27,78% van de respondenten geeft aan video bij een vacature belangrijk of heel belangrijk te vinden.  43,2% Geeft aan video niet belangrijk of helemaal niet belangrijk vinden.  32,02% is neutraal. Dit zelfde zien we terug als we inzoomen wat voor soort content de doelgroep het liefst ziet bij advertenties op social media. Daarvan geeft 44,11% aan dat de voorkeur uitgaat naar een advertentie met een foto en begeleidende tekst. Terwijl 32,32% kiest voor een video met begeleidende tekst. Het grappige is dat een advertentie met alleen tekst door 14,8% ruim voor een advertentie gaat met alleen video (6,04%).