Digitaal Werven 2022 presentatie: hyper personalisation

Digitaal Werven 2022 presentatie: hyper personalisation

Marcel Borst is Recruitment & Marketing manager bij Bluetech engineering, een technisch detacheringsbureau. 

Bluetech Engineering is net zoals de rest van Nederland op zoek naar nieuwe recruiters. Dat dit lastiger is dan ooit zal niemand verbazen. Om deze vacatures succesvol te vervullen gaan wij een stap verder. We gaan van hyper targeting naar hyper personalisation en nemen afscheid van de one-size-fits-all vacature landingspagina’s. Hierdoor krijgt iedereen die wij benaderen een unieke landingspagina! Marcel neemt je mee in hoe wij dit voor elkaar hebben gekregen, wat de voordelen zijn en hoe jij dit zelf kan doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *