Secret Disclaimer ;-)

Secret Disclaimer ;-)

Om eerlijk te zijn is het allemaal de schuld van Wim Dammans, tenminste dat is wat ik de afgelopen weken tegen mijn vrouw heb gezegd als ik avonds uren achter elkaar aan bezig was met deze nieuwe hobby. En wat ik de aankomende maanden ook nog een paar keer ga zeggen als ik weer met deze blog bezig ben.

Hoe is het Wim zn schuld dan? Nou het komt erop neer dat ik tijdens de MIR2022 verkiezing tegen deze sourcing wizard had gezegd dat ik met veel jaloezie naar de sourcing community keek. Met name de manier waarop zij belangeloos kennis deelde, elkaar helpen en op die manier het vakgebied naar ongekende hoogte weten te stuwen.

Het leek mij cool als we binnen recruitment meer van dat soort initiatieven hadden waar er oprecht en belangeloos kennis en ervaring gedeeld worden. Bij mijn rondvraag bleek ik niet de enige te zijn die hier behoefte aan had.

Nu had ik nog ergens een website liggen waar ik in 2022 al mijn onderzoeken voor mijn scriptie op gedeeld had. Op deze manier had ik al wat content die ik als basis kon gebruiken. Na een paar keer rondvragen had ik al wat blog verzameld en konden we echt van start!

Op de symbolische maandag de 13de ging de eerste blog van Kim Werensteijn online en dat was direct een succes! Deze is in de eerste week al meer dan 200x gelezen. Trouwens de website is in de eerste week al bijna 1000x bekeken! Bizar veel meer dan ik van tevoren had bedacht. Maar vooral de vele positieve reacties geven mij (en de bloggers, naja vooral zij want ik doe eigenlijk niet zoveel behalve beetje techniek, blog plaatsen en beetje delen op LinkedIn en Facebook).

Het Idee achter de Enrol.nl is simpel: Toffe content voor en door vakgenoten! What you see is what you get. We doen het uit liefde voor het vakgebied. Dat betekent dat soms de website eruit knalt als we te veel aan promotie doen (sorry Kevin!), dat er soms een spelfout in zit (sorry) of dat sommige foto’s niet helemaal goed uitlijnen (not sorry).

Het voordeel is dat als je een toffe vacature hebt je die bij ons mag delen (als je ons en de lezer tenminste kan overtuigen dat het echt een toffe vacature is) of als je als freelancers of interimspecialist (of niet specialist) werk zoekt en een platform zoekt om je diensten aan te bieden. Maar ook als je een toffe blog hebt geschreven kan je die altijd bij ons delen of heb je een tof idee of inspiratie deel het!

Je doet het uiteindelijk niet voor ons maar voor de community! Je kan bij snode plannen en inspiratie mij altijd een appje sturen!

Ps.

Roze is stoer!